Aura-Pont v novém

Rok 2020 začínáme v agentuře Aura-Pont s novým logem i webovými stránkami. 

Ačkoliv některé věci zůstávají stále stejné - třeba, že vám obratem rozešleme vyžádané divadelní texty, objednáme ty zatím nedostupné a zprostředkujeme licenci k jejich uvedení - někdy je změna nevyhnutelná. A tak přicházíme s novou podobou našeho loga, které je nyní moderně minimalistické ale za to barevné, a spouštíme také zbrusu nový web.  

Na našem modro-oranžovém webu najdete vše jako doposud, jen v novém a výrazně přehlednějším provedení. Stabilní součástí zůstává zejména nepostradatelný Katalog s jednoduchým i pokročilým vyhledáváním. Pod záložkou Divadlo pak naleznete kromě Žádosti o práva k provozování i přehledně srovnané informace o naší agentážní činnosti - výběr z nově příchozích textů, nově doplněné anotace her i přehled posledních tématických nabídek. V Klientech si můžete prolistovat seznam našich spolupracujících autorů, překladatelů, hudebníků, scénických výtvarníků i herců a bavičů. Záložka Produkce vás zase rychle přesune na stránku našich performativních umělců, kde si můžete snadno prohlédnout anotace nabízených pořadů a služeb a obratem kontaktovat agenta ohledně jejich objednání.  

V neposlední řadě je třeba zmínit Hlášení tržeb, které jsme se pro váš větší komfort rozhodli předsunout a zkrátit vám tak cestu k formuláři, který je jedním z nejpoužívanějších na našich stránkách. Nyní jej naleznete vpravo nahoře.

Věříme, že nový web pro vás bude jednou z těch skutečně příjemných změn, a těšíme se na pokračující spolupráci nejen v roce 2020.