Vanda a Standa

hudebníci

Vanda a Standa dětem

Zábavná, edukativní, hudebně-interaktivní show oživí každý váš event - firemní akce, obecní slavnosti, festivaly, karnevaly, oslavy, mikulášské nadílky... Uslyšíte hity U moře, Qa, qa, qa, ale i zbrusu nové písničky. Vanda a Standa mohou vaši akci po celý den profesionálně moderovat. Dvojice realizovala po dobu šesti let pořad pro předškolní děti v Českém rozhlase 2 - Praha, byla k vidění i v České televizi, v TV Prima  a vysílala cyklický pořad Balónky na TV Country. V současné době uvidíte v roli Vandy Sáru Hoblovou nebo Irenu Musilovou, v roli pianisty Standy tradičně Lukáše Čermáka.

Aby na zemi bylo milo

Interaktivní, hudebně zábavný, ale i výchovný program pro děti od 4 do 10 let zaměřený na ekologická a etická témata současnosti - např. třídění odpadů, ochrana vody a lesů, ochrana zvířat. Písničky mají moderní aranžmá a děti nenásilnou formou vnímají v písňových textech i v dialozích obou protagonistů některé problémy, které nás obklopují a týkají se každého z nás. Pořad je určen pro kulturní domy, ZŠ, MŠ , ale může být i součástí doprovodného programu poutí, festivalů, slavností a firemních prezentací.

Moderování dětských akcí

Moderování akcí typu Mikulášská besídka, Family day, Den dětí, Festival dětské písničky ad., včetně písničkových vstupů, soutěží a aktivit pro děti i dospělé.

Jsme tu pro vás

Specializujeme se na přímé zastoupení jednotlivých výkonných umělců, stejně jako nabízíme vlastní pořady pro divadla a kulturní zařízení a také vlastní pořady pro firemní a společenské akce. Zajistíme veřejná i privátní vystoupení jednotlivých umělců i kompletní zabezpečení velkých společenských eventů.

Jiří Havel

produkční nejen výkonných umělců

tel: +420 603 466 399
e-mail: jiri.havel@aurapont.cz

Jsme tu pro vás

Zašleme vám k nahlédnutí či studiu vybrané texty, pomůžeme s výběrem vhodných her do vašeho repertoáru, objednáme aktuální hry ze zahraničí a sledujeme pro vás nejnovější dramatické počiny z domova i ze světa.

Aura-Pont, s.r.o.

tel: +420 603 265 067
email: info@aurapont.cz