Lukáš Pavlásek

herec, bavič

Moderování

Lukáš Pavlásek je schopný a hlavně zábavný a pohotový moderátor, který vás bude provázet nejrůznějšími společenskými událostmi, jako jsou například firemní večírky, městské a pivovarské slavnosti, plesy nebo třeba i různé sportovní události.

Třicetiminutové představení

Kratší komediální představení Lukáše Pavláska, ve kterém divácí zhlédnou to nejlepší ze stand-up comedy. Program je vhodný jako zpestření nejrůznějších společenských a fremních večírků, plesů, sportovních akcí a dalších společenských událostí. 

Kdo nepláče není Čech

One man show s podtitulem Češi, alkohol a Rock and roll je klasickou stand-up comedy, jen komik a mikrofon. Dozvíte se který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů, proč pití prospívá naší civilizaci, co pít když chcete, aby se vám narodil Václav Klaus, povíme si jak strávit pořádnou dovolenou, kterou nám pokazí dámská jízda, sestavíme si nekompromisní punkovou kapelu, rozebereme si některé lidové písně a nakonec si všichni společně zazpíváme o tom co nám leze na nervy, protože správnej Čech není nikdy spokojenej. Představení trvá 90 minut.

Lukáš Pavlásek patří mezi průkopníky a nejvýraznější tváře české stand-up comedy, natočil desítky výstupů do pořadů Na stojáka a Comedy club a absolvoval stovky vystoupení. Napsal také několik knih, např. Z deníku ajťáka, Ve tmě jako v ranci jdou tři počůránci a jiné. Jeho celovečerní speciál je esencí toho nejlepšího z jeho tvorby.

Připravujeme: Planeta slepic

Další 90 minutová one-man-show Lukáše Pavláska Planeta slepic je stand-up speciál, ve kterém se koukneme, jaké vyhlídky má naše slavná civilizace, kde si každý myslí, že má pravdu, stále jen nakupuje nepotřebné věci a kde vedle sebe žijí tak rozdílné bytosti, jako jsou ženy, muži a psi. Dozvíme se, co strašného se stane, když si doma zapomenete mobilní telefon. Užijeme si svých pět minut slávy v televizní soutěži, naučíme se chovat v nákupním centru, zavoláme si na horkou linku a zjistíme, proč přírodu každou sobotu čeká nápor idiotů z města. A na závěr dojdeme k tomu, že na téhle planetě nakonec přežijí jen slepice. Přijďte se zasmát tomu, co znáte ze života. Zavítejte na Planetu slepic už na podzim 2020.

Jsme tu pro vás

Specializujeme se na přímé zastoupení jednotlivých výkonných umělců, stejně jako nabízíme vlastní pořady pro divadla a kulturní zařízení a také vlastní pořady pro firemní a společenské akce. Zajistíme veřejná i privátní vystoupení jednotlivých umělců i kompletní zabezpečení velkých společenských eventů.

Jiří Havel

produkční nejen výkonných umělců

tel: +420 603 466 399
e-mail: jiri.havel@aurapont.cz

Jsme tu pro vás

Zašleme vám k nahlédnutí či studiu vybrané texty, pomůžeme s výběrem vhodných her do vašeho repertoáru, objednáme aktuální hry ze zahraničí a sledujeme pro vás nejnovější dramatické počiny z domova i ze světa.

Aura-Pont, s.r.o.

tel: +420 603 265 067
email: info@aurapont.cz