Ivan Mládek

hudebník, bavič

Ivan Mládek a jeho Banjo-Band

Koncertní program v délce 60 až 90 minut je komponovaný z  největších hitů a je plný nezapomenutelných hitů Ivana Mládka a jeho skvělého humoru. Společným jmenovatelem je nepolitický, nesatirický a neangažovaný humor, který má diváka především pobavit. Dadaistické monology, scénky a anekdoty střídají známé i méně známé písničky Banjo Bandu, které interpretuje jak Ivan Mládek, tak i ostatní členové jeho „panoptika“. 

Už od středoškolských let se zajímal o jazz. V šedesátých letech se poprvé pokouší sestavit vlastní banjo band, kde by se mohl prosadit jako vůdčí osobnost kapely. V roce 1970 se v Lucerně představuje Banjo Band Ivana Mládka a v polovině sedmdesátých let jsou jeho písně už tak známé, že se kapela může profesionalizovat a vyjet na turné. Po revoluci nastupuje do nové soukromé televize Nova, kde slaví úspěchy se zábavnými pořady Čundcountry show a Counry estráda, pro které píše nejen písně, ale i scénky, průvodní slovo a další texty. Se svým Banjo Bandem odehrál tisíce vystoupení nejen po České republice ale také v zahraničí a na kontě má i řadu vydaných humoristických knih.

Jsme tu pro vás

Specializujeme se na přímé zastoupení jednotlivých výkonných umělců, stejně jako nabízíme vlastní pořady pro divadla a kulturní zařízení a také vlastní pořady pro firemní a společenské akce. Zajistíme veřejná i privátní vystoupení jednotlivých umělců i kompletní zabezpečení velkých společenských eventů.

Jiří Havel

produkční nejen výkonných umělců

tel: +420 603 466 399
e-mail: jiri.havel@aurapont.cz

Jsme tu pro vás

Zašleme vám k nahlédnutí či studiu vybrané texty, pomůžeme s výběrem vhodných her do vašeho repertoáru, objednáme aktuální hry ze zahraničí a sledujeme pro vás nejnovější dramatické počiny z domova i ze světa.

Aura-Pont, s.r.o.

tel: +420 603 265 067
email: info@aurapont.cz